Billaddare & Laddboxar

Framtiden är här – vi jobbar med Garo – framtidens laddboxar som gör livet betydligt enklare.
Monterat och klart check box

Billaddare | Laddboxar

Säkraste laddboxen

GARO är stolta över deras kompromisslösa fokus på deras laddboxars säkerhet. GARO’s långa historia inom elbilsladdning har alltid varit präglat av deras vilja att skapa trygghet samtidigt som de levererar smarta lösningar som förenklar vardagen. GARO Entity laddar din bil säkert, dygnet runt.

Framtiden är här!

Vi jobbar med Garo – framtidens laddboxar som gör livet betydligt enklare.

Intelligent, användarvänligt, hållbart, designat, och framtidssäkrat. Framtidens produkter och lösningar har högt ställda krav och vi gillar dessa utmaningar! Vi vill göra våra kunders liv enklare och smidigare och har valt att jobba med Garo som utvecklar och utökar sitt erbjudande löpande.

För dem (och oss) är det ett lika självklart fokus på miljötänket: att leverera produkter med en så låg miljöbelastning som möjligt. De har därför valt att satsa mer än någonsin på innovation och utveckling för i nya tankesätt och ny teknik finns möjligheterna till enkelhet samtidigt som man minimerar trycket på vår jord.

A box of power

Med den nya laddboxen GARO Entity Compact får du okomplicerad laddning hemma hos dig. Flexibel laddning som laddar alla bilar. Med enkelhet styr du laddningen via appen GARO Connect eller din laddbricka. Med en minimalistisk design är den smidig att placera precis var du vill.

Laddboxen är hårt testad och innehåller alla inbyggda skydd som säkerställer att du kan ladda tryggt och säkert dygnet runt i ditt hem.

Optimal laddbox för dig

GARO Entity Compact passar alla, oavsett vilken bil du har. Med nordisk utveckling är GARO Entity anpassad till vårt  hårda klimat. Tillsammans med appen GARO Connect laddar du smartare än någonsin förr och precis när det passar dig. Med en fast kabel laddar du smidigt utan behovet att ta med den in och ut ur bilen. Smart!

Bidrag laddstationer

Ni som vill installera publika laddstationer, det vill säga  laddstationer som är placerade för vem som helst att ladda bilen finns bidrag att söka genom det så kallade Klimatklivet.

Publika laddstationer kan till exempel vara laddstolpar i parkeringshus, utmed landsvägar, vid resecentrum och infartsparkeringar och diverse köpcentrum.

För att kunna ansöka om bidraget är ett av kriterierna att det ska leda till minskat utsläpp av växthusgaser. Man måste bifoga en förstudie på detta i samband med ansökan.

Bidragsansökan ska ske innan någon kostnad har kopplats till projektet och innan någon åtgärd har utförts. De enda åtgärder och kostnader som accepteras är förstudien och bygglovsansökan tillsammans med sådana handlingar som ligger till underlag för en ansökan. Även en offertförfrågan räknas som en icke påbörjad åtgärd. Anledningen till detta är att det anses vara ett projekt som är påbörjat innan ansökan gjorts, och sannolikt genomförts utan stöd av Klimatklivet.

Du kan få upp till 50% av investeringskostnaden i stöd och GARO’s laddstationer uppfyller kraven för att bidrag ska kunna sökas för investeringen.

Tidigare sökte företag, bostadsrättföreningar och organisationer bidrag genom Klimatklivet, men bidrag för dessa ligger nu separerat som en egen kategori.

Läs mer om Klimatklivet och hur ni ansöker om bidraget på Naturvårdsverkets hemsida.

Smartare laddning efter pris och tid

GARO har gjort det betydligt enklare för dig att få kontroll på din laddning. Med stor flexibilitet innebär det att du kan schemalägga din laddning efter vissa tider eller så kan du låta GARO’s Price adaption ladda din bil då elpriset är som lägst. GARO Connect är din bästa hjälp till laddboxen GARO Entity. Då GARO Entity är ständigt uppkopplad gör att du kan lita på att din bil alltid laddas.

Styr din laddning själv

GARO Connect är en gemensam app till GARO Entity för både dig som ägare, för din elinstallatör och även övriga användare såsom t.ex. andra familjemedlemmar eller gäster.

Via appen kan du med enkelhet schemalägga när du vill att bilen ska laddas. Välj när den börjar ladda såsom efter tid eller elpris. På distans kan du stoppa eller starta din laddning. Du kan även se se via appen hur mycket din bil laddar i realtid och dessutom kan du välja att få notiser om din laddning har pausats på grund av att hushållets övriga elförbrukning konsumerar för mycket el vid en viss tidpunkt.

Välj placering och färg på din laddbox

Sist men inte minst, färg och placering. Med sin minimalistiska design som är inspirerad av vår nordiska natur blir GARO Entity Compact också en snygg detalj som smälter in fint i din husfasad.

Laddboxen installeras enkelt på stativ eller vägg. Du kanske har långt från garageuppfarten till närmsta husvägg. Med GARO’s stativ som är minimalistisk i sin design kan du skapa en stilren känsla hemma hos dig.

Monterat och klart check box